Ce faci in caz de accident ? Aţi fost un şofer atent, dar de data aceasta se pare că norocul nu a fost de partea dumneavoastră şi cum s-ar zice aţi păţit-o! Fie că aţi provocat un accident rutier sau poate că sunteţi victima unui accident, cert este că indiferent de situaţie lucrurile nu stau bine deloc.

Ce faci in caz de accident

În condiţiile în care vă loviţi de astfel de situaţii pentru prima dată, emoţiile va copleşesc întrutotul, iar adrenalina este la cote maxime în astfel de momente şi cu siguranţă la momentul respectiv nici nu ştiţi ce trebuie să faceţi cu exactitate. În primul rând trebuie să reţineţi faptul că în cazul unui accident, aveți doua variante.

  • Completați împreună cu persoana responsabilă de accident formularul de constatare amiabila. (Descarca de AICI formularul de constat amiabil)
  • Sau vă prezentați secţia de poliţie în termen de 24 de ore de la producerea accidentului.

Dacă sunteţi victima accidentului produs de un vehicul asigurat, trebuie să vă adresaţi asiguratorului care a emis poliţa de asigurare pentru vehiculul care a produs dauna. În cazul în care dauna a fost produsă de asigurat, acesta va informa asiguratorul propriu.

Pentru deschiderea dosarului de dauna, trebuie să luaţi legătura cu unitatea asiguratorului respective, indiferent de locaţia unde a fost emisă poliţa acestuia.

Ce faci in caz de accident ?

Însă există şi situaţii în care cel care a provocat incidentul să nu fie asigurat. Dacă aţi suferit un accident provocat de către un vehicul neasigurat. B.A.A.R. sau asiguratorul la care aveţi o poliţă va suporta prejudiciile aferente situației respective.

Ce faci in caz de accident Să vedem care sunt procedurile aferente pentru a putea obţine o masina de schimb.

  • Aveți posibilitatea de a completa formularul online, sau puteți oricând suna la numărul de telefon afişat pe site.
  • Trebuie să aveți aprobarea cererii după primirea documentelor aferente.
  • Trebuie să predați masina la schimb.
  • Monitorizarea şi consultanţa este absolut necesară.
  • Trebuie sa preluați maşina dumneavoastră reparată. După ce maşina dumneavoastră a fost reparată, veți fi anunțați când trebuie să mergeţi să luaţi maşina, şi să o predaţi pe cea oferită de firmă, la acelaşi service, unde va fi preluată de către aceştia.
  • Ultimul pas este să recepţionați plata închirierii pentru masina de inlocuire temporară.

Ne gasesti si pe Facebook


0 Comments

Lasa un comentariu:

Ne gasesti rapid pe Whatsapp!
Buna ziua, as vrea o masina de schimb!