Primesti masina la schimb gratuit pe RCA.

Ai intrat intr-o coliziune?

Primesti masina de schimb gratuit cat timp a ta este in reparatii sau ai o dauna majora.

Accidente pot aparea oricand, in mod inevitabil, tinand cont de faptul ca numarul de autovehicule este in crestere in fiecare an.

Intamplarea face ca uneori, sa se produca o coliziune, si pur si simplu, sa nu fii in masura sa o poti evita. In acest caz ai nevoie de o companie ​care este specializata in masini inlocuire dauna si servicii de gestionare a daunelor RCA, dar nu numai.

O astfel de companie are experiente de neegalat in domeniul asigurarilor auto.  Satisfacerea nevoilor clientilor se face intr-o maniera prompta si profesionista,  acesta fiind telul principal al unei astfel de companii.

O companie care ofera astfel de servicii, a luat fiinta din necesitatea de a avea un serviciu direct de inlocuire. Care sa ofere solutii directe si simple, fara batai de cap, reducand la minimum impactul destructiv asupra  clientilor asigurati RCA. ​

Primesti masina la schimb

Nu multi oameni stiu, ca daca au fost implicati intr-un accident care nu s-a produs din vina lor, au dreptul sa ceara o masina de inlocuire asemanatoare cu propria lor masina, iar o astfel de companie pune la dispozitie o flota de masini noi, putand avea de aceasta data,  o experienta extrem de placuta.

Scopul unui astfel de serviciu este unul extreme de simplu. Si anume, acela de a elimina impactul pe care il are lipsa autovehiculului personal. Atunci cand aceasta se afla la un service auto, pentru remedierea defectiunilor datorate accidentului rutier.

Click AICI pentru masina si consiliere!

Primesti masina la schimb gratuit pe RCA.

O astfel de firma iti poate oferi rapid o masina la schimb gratuit. Intentia firmei este de a oferi o experienta placuta, directa si onesta, furnizata printr-un serviciu de inalta calitate.

Primesti masina la schimb gratuit pe RCA.

In acest caz nu trebuie sa iti mai faci griji cu privire la durata reparatiilor autovehiculului tau in service-ul auto. De asemenea, daca nu esti vinovat de producerea accidentului, nu te costa absolut nimic.

Atunci cand dauna nu s-a produs din vina ta, ci din vina altui conducator auto,  nu tu esti vinovat. In acest caz, se presupune ca actiunile altcuiva nu ar trebui sa aiba repercusiuni asupra ta. Echipa Masina Inlocuire Dauna are experienta in asigurari auto.

Raspunsul la nevoia ta va fi imediat si empatic, parcul auto fiind unul modern si de inalta calitate, iar interactiunile dintre tine si echipa noastra, vor fi transparente.


0 Comments

Lasa un comentariu:

Ne gasesti rapid pe Whatsapp!
Buna ziua, as vrea o masina de schimb!