Primesti masina de schimb. In urma cu un an, Legea Asigurarilor a stabilit un drept elementar pentru pagubitii accidentelor auto care nu sunt vinovati. Pentru producerea coliziunii si anume, posibilitatea obtinerii unei masini de schimb, in locul autoturismului propriu avariat in urma  respectivului eveniment.

Aceasta se obtine  în mod gratuit si iti punem la dispozitie un autoturism similar cu masina ta. Dacă in urma unui accident, autoturismul tau a fost avariat, fie ca vorbim de o avarie usoara sau dauna totala. Ai posibilitatea de a solicita, pe cheltuiala asiguratorului persoanei vinovate, o masina de inlocuire .

Conform modificarilor legii, poti beneficia de acest serviciu pana cand masinata va fi reparata. Intr-o unitate service pe care o poti alege intre cele 12 unitati de service performante cu care avem colaborari.

Beneficiul tau nu consta doar in primirea unei masini de inlocuire gratuita, ci si modul in care  beneficiezi de aceasta prevedere legala.

Primesti masina de schimb in caz de accident!

Iti asiguram consultanta gratuita si te indrumam sa aplici la compania noastra cu un număr minim de acte.

Detaliile pentru a aplica corect le gasesti pe site-ul nostru sau poti suna la numarul de telefon  0727 791 146. Pentru a fi preluat de un coleg care-ti va asigura intreaga consultanta gratuita.

Ai nevoie doar de cateva acte pentru a nu fi lipsit de folosinta si a primi masina la schimb. Flota noastra dotata cu masini de ultima generatie si diferite capacitati astfel incat sa-ti asiguram un serviciu complet.

Aceste acte sunt urmatoarele : nota de constare, devizul de reparație, copie după certificatul de înmatriculare, copie după cartea de identitate și după permisul tău de conducere.

Apoi, nu mai ai nici o grija, neplăcerile unei coliziuni sunt suficiente si de aceea ne dorim doar sa-ti usuram situatia.

Dupa coliziune trebuie sa completezi toate documentelenecesare, chiar daca vorbim de o intelegere amiabila sau de un accident in urma caruia ai fost nevoit sa apelezi la Poliție.

Apoi, apelează, cu încredere, la noi pentru ca sa te  consiliem  în mod gratuit  până când, pe cheltuiala asigurătorului șoferului vinovat, îți livrăm masina de schimb.

O mașină din aceeași clasă ca și autoturismul tău care iti va fi predata la domiciliu sau la service. Nu ezita si contacteaza-ne pentru confortul  si linistea ta.

Ne gasesti si pe Facebook.


0 Comments

Lasa un comentariu:

Ne gasesti rapid pe Whatsapp!
Buna ziua, as vrea o masina de schimb!