Primesti masina de inlocuire la dauna auto RCA. Alegerea ta conteaza in obtinerea masinii la schimb. Solicita de la noi masina de inlocuire a masinii tale atunci cand esti persoana pagubita intr-un accident auto. Ai tot dreptul sa primesti o masina de inlocuire, fara nici un cost. Cat timp masina ta este la reparat intr-un service auto.

Masina de schimb pe care o preiei de la noi este similiara cu masina ta.

In cazul in care esti implicat intr-un incident minor este foarte utila aceasta lege care a fost de curand reglementata.

masina de inlocuire

Pentru solicitarea masinii pentru inlocuire dauna trebuie sa accesezi website-ul nostru masinainlocuiredauna.ro si gasesti toate informatiile necesare.

Primesti masina de inlocuire ?

Masina se poate primi in aceiasi zi cand aplici pe formularul nostru online daca ai toate actele in regula si pentru aceasta iti oferim gratuit consultanta.

Masina de inlocuire in caz de dauna auto RCA asa cum spune si legea poate fi folosita dupa un calcul simplu si anume numarul total de ore de manopera inscrise in deviz se imparte la 4.

Astfel ca 4 ore de manopera pentru masina ta se transpun intre-o zi de inchiriere pe care o achita compania de asigurari a soferului vinovat implicat in coliziune.

Pentru solicitarea unei masini de inlocuire gratuita sunt necesare cateva acte si anume:.

  • Nota de constare.
  • Devizul de reparatie.
  • Copie după certificatul de inmatriculare.
  • Copie dupa cartea de identitate si dupa permisul de conducere. (Acestea compunand dosarul tau pentru a-ti fi predata de catre noi o masina similara cu a ta.)

Este dreptul tau prevazut de lege, noi nu facem decat sa aplicam legea in favoarea ta, ajutandu-te sa obtii o masina la schimb, in locul autoturismului propriu avariat în urma unui eveniment rutier. Si aceasta absolut gratuit, doar detinand asigurare RCA.

Atat predarea catre tine a masinii in caz de dauna auto RCA cat si returnarea catre noi se face intr-un loc stabilit de comun acord.

De cele mai multe ori, soferii care au avut astfel de evenimente au solicitat ca acest schimb sa se produca la servcice-ul auto unde le este reparata masina avariata.

Deși îți dorim sa nu ai evenimente rutiere si sa circuli pe drumuri bune, accidentele pot apărea oricând. Nu uita de noi, masinainlocuiredauna.ro . Vom fi alături de tine, in orice moment!

masina de inlocuire - masina de schimb

Facebook

Telefon: 0727 791 146


0 Comments

Lasa un comentariu:

Ne gasesti rapid pe Whatsapp!
Buna ziua, as vrea o masina de schimb!