Aplica acum pentru masina la schimb

Intrebari frecvente masina la schimb

Aplica pentru o masina de inlocuire

1. Completeaza formularul de pe site
2. Te sunam in mai putin de 2 ore
3. Iti oferim consultanta gratuita

Iti aducem masina acolo unde ai nevoie

Daca ai avut un accident si nu ai fost vinovat poti avea o masina de schimb gratuita, toate costurile vor fi acoperite de asiguratorul soferului vinovat!

Masina la Schimb

Completeaza formularul

Intrebari frecvente

Ce documente sunt necesare pentru solicitarea unei masini de inlocuire?

Documentele necesare sunt: nota de constare, devizul de reparatie, copie dupa certificatul de inmatriculare, copie dupa cartea de identitate si dupa permisul de conducere. Toate aceste documente vor compune dosarul pentru primirea unei masina similare cu a ta. Imediat ce echipa primeste toate documentele solicitate, aprobarea va fi foarte rapida.

Cand se livreaza masina la schimb?

Masina se poate livra in aceeasi zi in care completezi formularul nostru online sau ne contactezi telefonic, daca ai toate actele in regula! Dupa ce toti pasii au fost indepliniti si solicitarea ta a primit unda verde, urmeaza livrarea propriu-zisa a masinii de inlocuire. In acest sens, vom stabili de comun acord locatia unde iti vom livra masina si ora potrivita pentru tine.

Trebuie sa duc masina presonala intr-un anumit service?

Nu, iti poti alege singur service-ul unde sa iti repari propria masina. Daca nu stii unde ai putea sa iti repari masina in timp util si in cele mai bune conditii, iti stam la dispozitie. Nu trebuie sa duci masina ta avariata intr-un service ales aleator, iti oferim consultanta gratuita si te repartizam, in functie de nevoi la unul dintre cei 12 parteneri colaboratori ai nostri de care vei fi absolut multumit.

Conteaza unde are vinovatul polita RCA?

Nu are deloc importanta, atat timp cat societatea care a emis RCA-ul este pe teritoriul Romaniei! Polita RCA este obligatorie pentru toate persoanele fizice sau juridice care au în proprietate vehicule supuse inmatricularii/inregistarii in România.

Cat de simplu obtii masina la schimb?
Atat de simplu 100%
Call Now ButtonSuna acum