Aplica acum completand formularul

Masina la schimb este dreptul tau daca ai fost lovit in trafic!

Aplica pentru o masina de inlocuire

1. Completeaza formularul de pe site
2. Te sunam in mai putin de 2 ore
3. Iti oferim consultanta gratuita

Iti aducem masina acolo unde ai nevoie

Daca ai avut un accident si nu ai fost vinovat poti avea o masina de schimb gratuita, toate costurile vor fi acoperite de asiguratorul soferului vinovat!

Masina la Schimb

Completeaza formularul

Intrebari frecvente

Masina de schimb reprezinta autoturismul pe care il primiti la schimb de indata ce ati deschis dosarul de dauna auto.

Toata cheltuiala va fi suporatata de catre asiguratorul soferului vinovat. Masina se preia cu plinul facut si ulterior se va inapoi in aceleasi conditii. Singurele cheltuieli suportate de pagubit sunt cele referitoare la taxe de pod, amenzi de circulatie etc.

Masina la schimb o puteti inchiria gratuit de la noi inca de la deschiderea dosarului de dauna in cazul posibilei daune totale fie dupa ce aveti devizul de reparatie emis de unitatea reparatoare

Principalul document obligatoriu este nota de constatare emisa de asigurator si apoi documentele de identificare ale pagubitului.

Legislatia aplicabila este Legea 132/2017 coroborata cu Norma 20/2017 emisa de ASF. Calculul numarului de zile de inchiriere de care ai dreptul sa beneficiezi prin lege se face impartind numarul de ore de manopera din devizul de reparatie la 4. In cazul daunei totale iti oferim o masina de inlocuire de la data efectuarii constatarii avariilor si pana la finalizarea dosarului de dauna prin emiterea ofertei de despagubire ce include licitatia epavei si valoarea de piata a autovehiculului.

Cat de simplu obtii masina de inlocuire?
Atat de simplu 100%
Call Now ButtonSuna acum