Masina de Inlocuire dreptul tau! Accidentele rutiere pot să apară la orice pas, având în vedere că numărul maşinilor din România este într-o continuă crestere. Iar gradul de dezvoltare al infrastructurii în România este încă unul extrem de redus.

Există cazuri în care pur şi simplu nu suntem în măsură să putem evita un accident.

​ Atunci ce trebuie să facem în această situaţie?

Ei bine, în funcţie de accident, important este să fie completată amiabila. In cel mai rău caz sa obtineti procesul verbal/Anexa 2 de la Politia Rutiera.

Toată lumea se întreabă ce facem în situaţia în care maşina trebuie să stea într-un service săptămâni la rând. Având în vedere că cel puţin în ultima perioadă maşina a devenit realmente o necesitate. Mijloacele de transport public sunt din ce în ce mai aglomerate şi nu se dovedesc rapide.

Masina de Inlocuire dreptul tau !

Masina de Schimb este mereu la dispoziţia dumneavoastră, întrucât de mai bine de 10 ani de activitate în domeniul daunelor auto s-au dăruit să satisfacă nevoile şi dorinţele clienţilor, astfel încât oferă posibilitatea persoanelor care au fost victime ale unor accidente rutiere să beneficieze de o maşină similară celei care a fost avariată în perioada în care maşina personală se afla într-un service.

masina de inlocuire dreptul tau
Norma 20/2017 – Masina Inlocuire Dauna

Este un beneficiu major pe care compania îl oferă celor aflaţi într-o astfel de situaţie având în vedere faptul că, la ora actuală maşina este realmente o necesitate şi nu un moft cum consideră multe persoane.

După ce maşina dumneavoastră a fost reparată, veţi fi anunţaţi. Atunci veţi putea merge să returnaţi masina de inlocuire chiar la service-ul de unde vă veţi lua maşina.

Însă, în situaţia în care maşina dumneavoastră este declarată a fi daună totală, după primirea ofertei de despăgubire autoturismul va putea fi returnat oriunde doriţi dumneavoastră.

Este un serviciu de care poate beneficia orice persoană care a fost victima unui accident rutier, în urma căruia s-a ales cu avarierea maşinii, oriunde pe teritoriul ţării.

De asemenea, pentru a putea obţine o Masina la Schimb, trebuie să vă asiguraţi că dispuneţi de un dosar cu actele aferente, dosar pe care va trebui să îl predaţi companiei, urmând că ulterior să obţineţi aprobarea serviciului. Atenţie, serviciul va fi aprobat doar în condiţiile în care dosarul este complet, iar dumneavoastră îndepliniţi toate condiţiile necesare.

Ne puteti gasi si pe Facebook!


0 Comments

Lasa un comentariu:

Ne gasesti rapid pe Whatsapp!
Buna ziua, as vrea o masina de schimb!