In caz de accident, solicita o masina de schimb! Ca in orice tara civilizata si in Romania s-a reglementat Legea Asigurarilor RCA si astfel s-a legiferat ca in momentul in care ai accident rutier in urma caruia masina ta a fost avariata, sa poti primi o masina la schimb. Primesti o masina de inlocuire gratuita in cazul in care accidentul nu s-a produs din vina ta si o poti obtine de la o companie de inchirieri auto , fara nici un cost deoarece toata contravaloarea este suportata de catre compania de asigurari a soferului vinovat pentru producerea accidentului.

Iti recomandam sa colaborezi cu compania noastra deoarece avem o flota compusa din masini noi de capacitati diferite astfel incat masina de schimb sa se plieze pe cerintele tale si sa nu fii afectat de lipsa de folosinta a unei masini. Accesand site-ul nostru vei primi toate informatiile necesare pentru a aplica in vederea obtinerii unei masini de inlocuire a masinii tale. masina la schimb ti se poate livra in acceasi zi in care aplici pe formularul nostru on line daca ai toate actele completate si nu-ti mai poti folosi masina personala. Nu trebuie sa duci masina ta avariata intr-un service ales aleator, iti oferim consultanta gratuita si te repartizam, in functie de nevoi la unul dintre cei 12 parteneri colaboratori ai nostrii de care vei fi absolut multumit. Totdata, trebuie sa stii si ca nu conteaza absolut deloc unde are polita de asigurare vinovatul de producerea accidentului dar este esential ca RCA-ul sa fie emis de o societate de asigurare care are sediul si functioneaza pe teritoriul Romaniei. Legea prevede ca vinovatul de accident trebuie sa aiba doar asigurare RCA pentru ca cel implicat in accident dar care nu este vinovat de producerea lui, sa poata beneficia de masina pentru inlocuire in caz de dauna. In cazul in care vinovatul de coliziune are asigurare CASCO, tu nu poti beneficia de masina de inlocuire pentru dauna totala sau partiala intrucat legea prevede ca beneficiarii sunt doar cei asigurati RCA.

Ai avut un accident?

Modificarea legii in favoarea pagubitilor fara vina implicati in coliziune iti aduce un beneficiu major si accesand site-ul, dupa ce aplici pentru ati rezolva problema, vom colabora transparent si corect astfel incat sa scapi de grija de anu avea autoturism pentru perioada reparatiei masinii tale. Iti punem la dispozitie masina de schimb conform cu standardele masinii tale si cu cerintele si normele metotologice de aplicare a Legii Asigurarilor.

Aplica acum: https://masinainlocuiredauna.ro


1 Comment

Lasa un comentariu:

Ne gasesti rapid pe Whatsapp!
Buna ziua, as vrea o masina de schimb!
Powered by