Inchirieri auto pe RCA , un drept, nu un moft. Legea asigurărilor a stabilit, într-un final, un drept elementar pentru păgubiții accidentelor auto.

Posibilitatea obținerii unei mașini de schimb, în locul autoturismului propriu avariat în urma unui eveniment rutier, în mod GRATUIT!

Inchirieri auto pe RCA , un drept, nu un moft

Inchirieri auto pe RCA, un drept, nu un moft

Pe scurt, dacă în urma unui accident, autoturismul tău a fost avariat, fie că vorbim de o avarie ușoară sau de nefericitul caz al unei Daune Totale. Poți solicita, pe cheltuiala asigurătorului persoanei vinovate, o masina de schimb.

Conform legii, poți beneficia de acest serviciu până când mașina ta va fi reparată. Intr-o unitate service sau asigurătorul îți  prezinta oferta de despăgubire, dacă este Daună Totală.

Vestea bună nu este doar existența acestei posibilități, ci și modul în care tu, ca păgubit, poți beneficia de această prevedere legală! Cu un număr minim de acte și doar un telefon…la NOI, masinainlocuiredauna.ro!

Este nevoie doar de nota de constare, devizul de reparație, o copie după certificatul de înmatriculare, copie după cartea de identitate și după permisul tău de conducere.

De restul, ne ocupăm noi. Neplăcerile unui accident sunt suficiente, așa că ne dorim doar să-ți ușurăm situația.

Nu ești primul nostru client, suntem pe piață de peste 10 ani, așa că poți sta liniștit, esti pe mâini bune!

RCA sau CASCO?

Legea stabilește clar cum stau lucrurile. Doar în cazul în care reparația autoturismului persoanei păgubite se efectuează pe asigurarea obligatorie auto, RCA, a persoanei vinovate, acest serviciu poate fi asigurat de către firmele specializate.

Cum decurg lucrurile?

După accident, ai grijă să completezi toate documentele necesare, fie că vorbim de o înțelegere amiabilă sau de un accident în urma căruia ai fost nevoit sa apelezi la Poliție.

După acest prim pas, apelează, cu încredere, la noi. Te consiliem, în mod gratuit, pe cheltuiala asigurătorului șoferului vinovat. Iți livrăm mașina de schimb. O mașină din aceeași clasă ca și autoturismul tău.

Pentru cât timp beneficiezi de acest serviciu „Inchirieri auto pe RCA”?

Legea prevede, clar, cât timp poți beneficia de un astfel de serviciu. Pe baza devizului de reparație, deviz pe care îl poți obține de la orice unitate serice autorizată, se calculează numărul de zile în care tu vei beneficia de o masina de inlocuire.

Practic, la 4 ore de manoperă, se asigură o zi de închiriere. După cum am mai precizat, în cazul unui accident din care a rezultat o daună totală, zilele de închiriere se termină doar în momentul în care asigurătorului șoferului vinovat îți prezintă oferta de despăgubire.

Cum primești masina de schimb?

Stabilim de comun acord. Fie la tine acasă, fie la unitatea service în care ai ales să-ți repari autoturismul avariat ori poate la locul tău de muncă. Returnarea autoturismului se face în aceleasi conditii.

Deși îți dorim doar drumuri bune și fără evenimente rutiere, accidentele pot apărea oricând. Nu uita de noi, masina la schimb. Vom fi alături de tine, orice s-ar întâmpla!

Ne gasesti si pe Facebook!


2 Comments

Adrian · august 11, 2018 at 1:03 pm

ziua de inchiriere se calculeaza adunand orele de manopera (incluzand si vopsitoria) si impartite la 4 , daca ai nevoie apelezi la noi si o sa ai masina de schimb cat timp dureaza reparatia autoturismului tau!!!

Lasa un comentariu:

Ne gasesti rapid pe Whatsapp!
Buna ziua, as vrea o masina de schimb!