Accidentele rutiere pot să apară la orice pas, având în vedere că numărul maşinilor din România este într-o continuă ascensiune la ora actuală, iar gradul de dezvoltare al infrastructurii în România este încă unul extrem de redus. Cu toate acestea, există cazuri în care pur şi simplu nu suntem în măsură să putem evita un accident. ​ Şi atunci ce trebuie să facem în această situaţie?

Ei bine, în funcţie de tipul accidentului, important este să fie completată amiabila, sau în cel mai rău caz să fie obţinute actele necesare de la persoana responsabilă de producerea accidentului rutier, în vederea reparaţiei maşinii dumneavoastră. Toată lumea se întreabă ce facem în situaţia în care maşina trebuie să stea într-un service săptămâni la rând, având în vedere că cel puţin în ultima perioadă maşina a devenit realmente o necesitate, mai ales că mijloacele de transport public sunt din ce în ce mai aglomerate şi nu se dovedesc a fi la fel de rapide mai ales atunci când avem de rezolvat urgent o problemă.

Masina de Schimb este mereu la dispoziţia dumneavoastră, întrucât de mai bine de 10 ani de activitate în domeniul daunelor auto s-au dăruit să satisfacă nevoile şi dorinţele clienţilor, astfel încât oferă posibilitatea persoanelor care au fost victime ale unor accidente rutiere să beneficieze de o maşină similară celei care a fost avariată în perioada în care maşina personală se afla într-un service. Este un beneficiu major pe care compania îl oferă celor aflaţi într-o astfel de situaţie având în vedere faptul că, la ora actuală maşina este realmente o necesitate şi nu un moft cum consideră multe persoane.

Ulterior, după ce maşina dumneavoastră a fost reparată, veţi fi anunţaţi, iar atunci veţi putea merge să returnaţi automobilul chiar la service-ul de unde vă veţi lua maşina. Însă, în situaţia în care maşina dumneavoastră este declarată a fi daună totală, după primirea ofertei de despăgubire autoturismul va putea fi returnat oriunde doriţi dumneavoastră.

Este un serviciu de care poate beneficia orice persoană care a fost victima unui accident rutier, în urma căruia s-a ales cu avarierea maşinii, oriunde pe teritoriul ţării. De asemenea, pentru a putea obţine o Masina la Schimb, trebuie să vă asiguraţi că dispuneţi de un dosar cu actele aferente, dosar pe care va trebui să îl predaţi companiei, urmând că ulterior să obţineţi aprobarea serviciului. Atenţie, serviciul va fi aprobat doar în condiţiile în care dosarul este complet, iar dumneavoastră îndepliniţi toate condiţiile necesare.


0 Comments

Lasa un comentariu:

Ne gasesti rapid pe Whatsapp!
Buna ziua, as vrea o masina de schimb!