Gratuit masina deschimb! Flota noastra este in continua crestere pentru a acoperi majoritatea tipurilor de autoturisme de pe piata. Incercam sa iti punem la dispozitie un autoturism dintr-o clasa similara cu a ta sau chiar la fel. Nu se poate inchiria pe mai putin de o zi, perioada in care masina ta se afla in service.

Plata catre noi a inchirierii unei masini de inlocuire nu o vei face tu. Daca nu esti vinovat de producerea accidentului ci aceasta se va efectua de catre compania de asigurari a soferului vinovat.

Procesul de aplicare la noi si obtinerea masinii de inlocuire gratuit pentru a nu simti lipsa de folosinta a masinii tale este urmatorul.

  • Ne poti suna direct la numerele de contact aflate pe site-ul companiei noastre.
  • Poti aplica online completand formularul site-ului si in mai putin de 2 ore iti vom prelua cazul.
  • Pentru a-ti fi aprobata solicitarea, de indata ce echipa noastra primeste documentele necesare, aprobarea este rapida.
  • Ulterior, se procedeaza la livrarea masinii de inlocuire care este extrem de simpla.
  • Stabilim de comun acord locatia, moment in care primesti si documentele de inchiriere pentru a le citi si a semna.

Gratuit masina la schimb!

Intrucat iti oferim si consultanta gratuita, nu trebuie sa iti mai faci griji pentru termenul finalizarii reparatiei.

Dupa finalizarea reparatiilor autoturimului personal ne poti preda autoturismul foarte simplu. De obicei la service cand mergi sa-ti ridici masina care ti-a fost reparata datorita daunei cauzata de coliziune.

Daca masina ta este dauna totala, indata ce primesti oferta de despagubire ne deplasam pentru a-ti prelua masina la schimb.

Plata inchirierii pentru masina de inlocuire in caz de dauna auto RCA se face direct de catre compania de asigurari a vinovatului, asigurat RCA fara sa fiti implicat financiar.

Deci, daca ai avut nesansa unei coliziuni auto, ai dreptul sa primesti o masina de inlocuire temporar pe intreaga perioada a reparatiilor, platita de asiguratorul vinovatului si pentru aceasta este necesar sa apelezi la noi garantandu-ti acest serviciu.

Gratuit  masina la schimb
masina de inlocuire

Doar noi iti oferim consultanta gratuita pentru dosarul de dauna, iti oferim masina de inlocuire iar tu nu trebuie sa faci nimic, masina o poti lua chiar de la noi masinainlocuiredauna.ro, in foarte scurt timp dupa ce ne-ai contactat.


0 Comments

Lasa un comentariu:

Ne gasesti rapid pe Whatsapp!
Buna ziua, as vrea o masina de schimb!