Despagubiri RCA, afla totul! Cum să primești, gratuit, masina de schimb pe asigurarea RCA

De masina de inlocuire in caz ca ai avut o dauna auto, poti beneficia GRATUIT, toate costurile fiind suportate de RCA-ul vinovatului. Masina o poti lua chiar de la noi: masina la schimb.

De ce sa ne alegi pe noi?

Echipa noastra iti ofera consultanta gratuita inca de la momentul accidentului. Ne ocupam personal de dosar in timp ce tu iti faci treaba cu masina de inlocuire de la noi

De ce ti se da gratuit o masina de schimb?

Înca din 2017 desi nu multe persoane stiu acest lucru, a fost modificata Legea Asigurarilor oferind proprietarilor de masini o facilitate avantajoasa

Sunteti persoana pagubita intr-un accident auto usor? Atunci aveti tot dreptul sa primiti o masina de inlocuire, cat timp masina dumneavoastra este la reparat. Masina de inlocuire este similiara cu a dumneavoastra si o veti primi in momentul in care masina avariata intra in service pentru reparatie

Masina de inlocuire o puteti obtine de la o companie de inchirieri auto, FARA NICI UN COST, toata contravaloarea fiind decontata in mod direct de compania de asigurari a soferului vinovat de producerea accidentului auto.

In cazul in care esti implicat intr-un incident minor este foarte utila aceasta lege!

Iti recomandam sa folosesti serviciile noastre pentru masina de inlocuire deoarece echipa noastra are peste 10 ani de experienta in domeniul daunelor auto.

Ne ocupam personal de dosarul de dauna si iti oferim CONSULTANTA GRATUITA!

Despagubiri RCA, afla totul!

Despagubiri RCA, afla totul! masina dauna auto inlocuire - audi masina dauna auto inlocuire - audi a1 Despagubiri RCA, afla totul!

Alte întrebări și răspunsuri frecvente:

Despagubiri RCA , afla totul!

Când se livrează autovehiculul de schimb? Masina se poate prima in aceiasi zi de cand aplicati pe formularul nostru online daca aveti toate actele in regula!

Cât timp poate fi folosită mașina de înlocuire? Masina de inlocuire asa cum spune si legea poate fi folosita dupa un calcul simplu. Numarul total de ore de manopera inscrise in deviz, impartit la 4. Deci, 4 ore de manopera pentru masina dumneavoastra rezulta o zi de inchiriere.

Trebuie să duc mașina într-un anumit service? Nu, iti poti alege singur service-ul unde sa iti repari propria masina fie in functie de nevoile tale, te putem repartiza la unul din cei 12 parteneri ai nostri.

Contează unde are vinovatul polița RCA? Nu are deloc importanta, atata timp cat societatea care a emis RCA-ul este pe teritoriul Romaniei!

Ce documente sunt necesare pentru solicitarea unei mașini de înlocuire? Acestea sunt: nota de constare, devizul de reparație, copie după certificatul de înmatriculare, copie după cartea de identitate și după permisul de conducere.

Beneficiez de mașina de înlocuire și dacă repar mașina pe dosar de Casco? Din pacate NU. Dupa noul regulament se pot folosi masinile de schimb doar in cazul unui dosar de  dauna RCA.

A se retine faptul, ca legea s-a  schimbat in favoarea pagubitilor din accidentele auto ce pot beneficia de o masina de inlocuire!

Ne gasiti si pe Facebook


1 Comment

Lasa un comentariu:

Ne gasesti rapid pe Whatsapp!
Buna ziua, as vrea o masina de schimb!