Dauna auto RCA

Valoarea totala a despagubirilor platite de OMNIASIG Vienna Insurance Group in primul semestru din 2019 a fost de peste 413 milioane de lei, in crestere fata de aceeasi perioada a anului trecut, a anuntat compania.

In topul aferent liniei RCA, primele doua cele mai mari despagubiri, in valoare de 1,1 milioane lei, au fost platite pentru un accident soldat cu un deces, intre doua vehicule care au intrat in coliziune in Italia, respectiv pentru un autoturism intrat in coliziune cu un stalp de metal in Romania, accident soldat cu un deces si vatamari corporale. A treia despagubire, in valoare de peste 860.000 lei a fost platita in cazul unui accident in care conducatorul unei autoutilitare a pierdut controlul directiei de mers, acrosand un pieton aflat pe marginea drumului, care ulterior a decedat.

Daca ai fost lovit in trafic poti beneficia de Masina de Schimb


OMNIASIG precizeaza ca investeste constant in digitalizarea proceselor cu avantaje reale pentru clienti. In 2018, compania a introdus si facilitatea de solutionare, in anumite conditii, a dosarelor de dauna RCA doar in baza fotografiilor si documentelor trimise de catre pagubit prin mijloace de comunicare electronice


OMNIASIG evalueaza, incepand cu anul 2015, nivelul calitatii serviciilor oferite clientilor prin sistemul de masurare Net Promoter Score (NPS) validat la nivel international. Prin urmare, clientii care au avut un dosar de dauna la OMNIASIG sunt rugati sa evalueze experienta avuta si modalitatea de instrumentare a daunei, satisfactia asiguratului si calitatea serviciilor oferite fiind masurate intr-un sistem eficient, pe o scala de la 1 la 10. Rezultatul NPS la nivel general a fost in intervalul ianuarie – iunie 2019 de 88,42%, in crestere cu 4,02% fata de acelasi interval din 2018.

OMNIASIG Vienna Insurance Group a inregistrat prime brute subscrise in valoare totala de peste 630 milioane lei in primul semestru din 2019, mai mari cu 14% comparativ cu perioada similara a anului trecut, se arata intr-un comunicat transmis de companie.

OMNIASIG Vienna Insurance Group este o societate administrata in sistem dualist, a carei conducere este asigurata de Directorat, sub supravegherea si coordonarea Consiliului de Supraveghere. Compania are un portofoliu de peste 100 produse si o retea teritoriala extinsa.


0 Comments

Lasa un comentariu:

Ne gasesti rapid pe Whatsapp!
Buna ziua, as vrea o masina de schimb!