Cum obtii masina la schimb? Apeleaza la noi pentru masina la schimb !

Nu trebuie sa iti mai faci griji ca in caz de accident rutier vei ramane fara masina pe perioada cat aceasta este la reparat deoarece ai masina de schimb.

Aceasta este valabil daca nu esti vinovat de producerea accidentului si in acest caz primirea unei masini pentru inlocuire nu te costa absolut nimic si preiei masina de la compania noastra daca aplici corect accesand site-ul nostru deoarece este clar ca atunci cand dauna nu s-a produs din vina ta, ci din vina altui conducator auto, nu tu esti vinovat.

Astfel ca, actiunile altei persoane nu trebuie sa aiba repercusiuni asupra ta si sa beneficiezi de confortul oferit de intrebuintarea unei masini.

Masina care sa-ti acopere necesitatile pe perioada reparatiei daunei auto RCA o poti primi de la compania noastra.

Cum obtii masina la schimb?

Raspunsul la nevoia ta va fi imediat si empatic. Parcul nostru auto fiind unul nou si foarte modern utilat cu masini de diferite capacitati. Astfel incat sa-ti oferim o masina care sa-ti inlocuiasca gratuit masina avariata. Si sa nu simti lipsa de folosinta a masinii tale.

In acest caz nu va mai fi nevoie sa iti faci griji cu privire la durata reparatiilor autovehiculului tau. In service-ul auto deoarece beneficiezi de masina de inlocuire gratuita.

Echipa companiei noastre iti ofera consultanta gratuita inca de la momentul accidentului. Ne ocupam de dosarul tau de dauna RCA in timp ce tu ai masina de inlocuire primita de la noi.

Primesti gratuit o masina la schimb daca nu esti tu vinovat de producerea accidentului deoarece in 2017 s-a reglementat Legea Asigurarilor RCA oferind aceasta facilitate benefica pentru ca cei afectati de accident sa nu sufere fara nici o vina.

cum obtii masina la schimb

Masina de schimb este similiara cu masina ta si primesti in momentul in care masina avariata intra in service.

O vei putea folosi fara cea mai mica restrictie a numarului de km. Atat timp cat nu vei putea avea masina persoanala din cauza unui accident pentru care tu nu ai fost vinovat.

Primesti legal in folosinta o masina inlocuitoare pentru orice tip de dauna fie aceasta partiala sau dauna totala.

Iti recomandam serviciile noastre deoarece avem o experienta de peste 10 ani in domeniul daunelor auto RCA si clientii nostrii au fost in permanenta multumiti.

Ne gasesti si pe Facebook!


0 Comments

Lasa un comentariu:

Ne gasesti rapid pe Whatsapp!
Buna ziua, as vrea o masina de schimb!