Ce este lipsa de folosinta ? Aglomerație în trafic, tot mai multe mașini, ore de vârf, șoferi grăbiți…tot mai multe motive să crească și numărul accidentelor rutiere.

Nu este plăcut să fii implicat într-un accident, în care deși ai fost nevinovat, mașina ți-a fost distrusă și acum nu o mai poți folosi. Din această cauză, există mașinile de înlocuire gratuite în caz de daune totale.

Așadar, poți apela cu încredere la o echipă formată din oameni ce au peste 10 ani de experiență în domeniul daunelor auto iar țelul lor principal este satisfacerea nevoilor clienților cu promptitudine și profesionalism oferind masina la schimb celor ce au nevoie.

Cum funcționează acest serviciu?

Dacă ai fost implicat într-un nefericit accident rutier, trebuie mai întâi să contactezi firma de închiriere auto pentru a beneficia de o masina de inlocuire, iar în cel mult două ore de la trimiterea documetelor, cererea ta va fi aprobată.

Apoi stabilești de comun acord locația unde primești mașina de înlocuire și actele de închiriere.

Aceasta este cel puțin similară, dacă nu chiar identică, cu mașina ta, urmând să o poți folosi gratuit pe toată perioada în care mașina ta se află în service sau pana primiti oferta de dauna totala de la asiguratorul RCA al vinovatului.

Când reparațiile autoturimului personal au fost finalizate, vei fi anunțat și poți preda autoturismul chiar la service. Dacă mașina ta este declarată daună totală, imediat ce primiți oferta de despăgubire înapoiezi autoturismul unde dorești tu.


Ce este lipsa de folosinta

Plata închirierii pentru mașina de înlocuire temporară se face doar de către compania RCA de asigurări a vinovatului, fără să trebuiască să te coste pe tine ceva.
De acest serviciu poate beneficia orice persoană ce s-a ales cu daune în urma unui accident, oriunde pe teritoriul țării.

Poti citi si: Cum sa obtii o masina de inlocuire?

Ce este lipsa de folosinta

Ce este lipsa de folosință?

Folosința, este posibilitatea pe care o are o persoana, în puterea unui drept, de a întrebuința un bun, are ca si drept premiză, condiția deținerii de către acea persoană în stăpânire a bunului, pentru că, numai astfel putem vorbi de posibilitatea concretă de a se folosi de un bun determinat.

Proprietatea este inviolabilă, ea neputând fi încălcată de nimeni, (interdicția de protecție fiind impusă cu aceeași forță chiar și statului). Astfel nicio persoană nu poate fi lipsită de folosința bunului său. In caz contrar ar însemna să se încalce însăși dreptul său de proprietate.

Pentru a nu fi privat de drepturile tale in caz de accident trebuie sa stii ca există mașinile de înlocuire.

Aplica acum pentru o Masina de Schimb

Lasa-ne un like pe facebook: Masina Inlocuire Dauna


1 Comment

Lasa un comentariu:

Ne gasesti rapid pe Whatsapp!
Buna ziua, as vrea o masina de schimb!