Cand poti primi masina de inlocuire? In anumite situatii neplacute, atunci cand ai avut un accident in cazul in care esti parte pagubita. Datorita politei RCA poti avea anumite beneficii, si anume, poti primi in schimbul masinii avariate, o masina de inlocuire gratuita, identica sau similara cu cea care se va afla in service. Cum poti primi o masina de schimb?

 Cand poti primi masina de inlocuire ?

Cand poti primi masina de inlocuire?

Pentru a primi masina de schimb, este necesar sa tinem cont de proceduri, astfel ca in urma unei daune auto:

– Trebuie sa deschizi dosarul de dauna, iar acesta trebuie sa contina nota de constatare emisa de asiguratorul RCA.

– Trebuie ca dupa deschiderea dosarului, sa te prezinti la un service auto cu nota de constatare.

– Trebuie sa se calculeze numarul zilelor in care se poate beneficia de masina de schimb pe baza devizului de reparatie.

Conditii?

Exista totusi anumite conditii de care trebuie sa se tina cont, insa, ceea ce este clar, este faptul ca oricine poate beneficia de o astfel de solutie, si anume de posibilitatea de a conduce o masina la schimb in cazul in care a suferit un accident. Ce inseamna mai exact masina de schimb ?

Cand poti primi masina de inlocuire?

Este foarte simplu. Poti primi o masina la schimb in cazul in care treci printr-un accident, iar in urma acestuia, masina proprie nu mai poate fi utilizata si necesita diverse reparatii.

Proprietarul masinii avariate nu trebuie sa plateasca nimic pentru masina de inlocuire dauna, deoarece banii necesari pentru inlocuirea masinii se recupereaza de la asiguratorul RCA.

masina de inlocuire

Practic, acesta este un avantaj enorm pentru acel moment cand ajungi sa fii parte pagubita, caci nu ajungi fara masina.

Proprietarii pagubiti nu pot primi o masina de inlocuire decat in cazul unui dosar RCA, nu si pe Casco.

Este important de stiut ca atunci cand se ofera o masina de schimb, va din aceeasi clasa a masinii avariate, fie model de clasa inferioara.

Este important si aspectul legat de alegerea service-ului, si anume, proprietarul masinii avariate poate alege orice service auto isi doreste.

Ne gasiti pe Facebook


0 Comments

Lasa un comentariu:

Ne gasesti rapid pe Whatsapp!
Buna ziua, as vrea o masina de schimb!