Autoturism la schimb RCA?

Autoturism la schimb RCA? RCA reprezinta asigurarea obligatorie de raspundere civila auto. Aceasta inseamna ca fiecare utilizator de drum care conduce un vehicul trebuie sa detina o polita de asigurare RCA.

Politica este conceputa pentru a asigura riscurile soferului implicat in traficul rutier.

In acest caz, vei avea nevoie de masina la schimb, pentru uz personal sau profesional, pe timpul reparatiei propriei masini.

autoturism la schimb rca

In acest scop, trebuie sa completezi un formular pentru a specifica necesitatea unei masini de inlocuire gratuita.

Cand masina ta este in reparatie sau esti in asteptare pentru plata in cazul daunei totale, solicita masina de inlocuire.

Compania de asigurari are obligatia prin lege, sa deconteze inchirierea. Pana la finalizarea reparatiilor sau pana la primirea banilor, conform textului de lege specificat in paragraful dauna auto RCA.

In conformitate cu legea din Romania, compania de asigurari este obligata sa plateasca cheltuielile de inchiriere a masinii. Prin urmare, nu trebuie sa platesti nimic din buzunar in acest caz.

Beneficiezi de masina la schimb atunci cand esti implicat intr-un accident rutier ce nu a fost produs din vina ta.

Platita de compania de asigurari a conducatorului auto vinovat de producerea accidentului rutier.

Firma de asigurari a conducatorului auto vinovat, va plati pentru masina de schimb. Pana cand masina ta va fi reparata, si atata timp cat este reparata intr-o perioada rezonabila de timp.

Când se livrează autovehiculul de schimb?

 După ce utilizatorul face dovada deținerii actelor necesare iar mașina avariată intră în service pentru reparații.

Beneficiez de mașina de înlocuire și dacă repar mașina pe dosar de Casco? NU. Noua reglementare acoperă doar cazurile în care reparația autoturismului se face în baza unui dosar de daună RCA.

Trebuie să duc mașina într-un anumit service? Nu, fiecare își alege unde repară autoturismul. Deservim toți utilizatorii indiferent de service-ul unde are loc reparația.

Ne puteti gasi si pe Facebook


1 Comment

Lasa un comentariu:

Ne gasesti rapid pe Whatsapp!
Buna ziua, as vrea o masina de schimb!