Vesti proaste pentru soferi! Surse din piata avertizeaza scumpirea politelor RCA cu pana la 20% in urmatoarele luni. In acest moment cheltuielile suportate de companiile de asigurari sunt limitate de pretul asigurarilor RCA, drepturile fiind incalcate de a-si stabili singure preturile, spune Comisia Europeana. In acest sens a fost elaborat un proiect de catre Ministerul de Finante ce prevede mai multe modificari.

Introduse acum 2 ani, tarifele de referinta pentru politele RCA obligatorii vor sa fie scoase, acestea fiind stabilite de ASF, companiile de asigurari avand obligatia de a se raporta la ele.

Cei ce au un risc ridicat de accidemt sunt si ei vizati de aceste schimbari legislative. Pentru a nu plati polite foarte scumpe ASF a impus companiilor un tarif cu pana la maxim 30% fata de cei fara antecedente. Societatile isi pot calcula preturile cum doresc datorita acestei modificari datorita eliminarii acestui plafon.

Aceste modificari ar trebuii puse in aplicare cat mai repede fiind un proiect in dezbatere publica al Ministerului de Finante. Tot odata in cazul unui accident in care ai suferit o dauna totala economica sau doar o simpla dauna auto poti beneficia de masina de schimb pe intreaga durata a reparatiei masinii tale, toate costurile fiind suportate de asiguratorul soferului vinovat.

Tot ce trebuie sa faci in cazul in care ai fost lovit in trafic este sa intri pe Masina Inlocuire Dauna, sa completezi formularul iar un operator te va contacta in mai putin de 2 ore pentru a te ajuta cu deschiderea dosarului de dauna, indrumarea catre un service partener si nu in ultimul rand, iti aducem masina acolo unde ai nevoie chiar si in aceiasi zi!


0 Comments

Lasa un comentariu:

Ne gasesti rapid pe Whatsapp!
Buna ziua, as vrea o masina de schimb!