Asigurare RCA cu masina de schimb ? Accidentele de circulaţie sunt evenimente de care cu siguranţă nimeni nu vrea să aibă parte.

Însă, în acest caz, exceptând cumulul de emoţii şi de sentimente sau, mai rău, urgenţa pe care o impune situaţia. Este bine să ştiţi încă de la bun început procedurile aferente pe care trebuie să le urmaţi. Asta pentru că ignorarea anumitor aspecte sau mai mult decât atât necunoaşterea pot duce la plata ulterioară a unor despăgubiri.

Situaţiile cel mai des întâlnite sunt accidentele fără victime, în cazuri excepţionale. Există şi situaţii care se dovedesc a fi mai greu de lămurit la prima vedere, unde vinovatul încearcă disculparea.

Oricare ar fi circumstanţele cert este că veţi fi nevoiţi o perioadă de timp să staţi fără maşină, având în vedere faptul că este necesar ca maşina dumneavoastră să stea o perioadă într-un service în urma avariilor produse.

Asigurare RCA cu masina de schimb

Asigurare RCA cu masina de schimb

Dar ce facem atunci când avem nevoie urgentă de maşină, iar mijlocul de transport nu este tocmai cea mai bună variantă?

Ei bine, atunci masinainlocuiredauna.ro vine în ajutorul dumneavoastră şi pune la dispoziţia dumneavoastră posibilitatea, de a primit o masina de schimb temporară pe întreaga perioadă a reparaţiilor care este plătită de altfel de asiguratorul vinovat.

Masinainlocuiredauna.ro

Suntem o companie care are o experienţă de 10 ani în domeniul daunelor auto, iar scopul principal al acestei companii este să satisfacă nevoile clienţilor.

Eficienţa, seriozitatea, profesionalismul şi nu în ultimul rând promptitudinea în orice situaţie, şi-au spus cuvântul de-a lungul anilor, întrucât este o oportunitate de care poate beneficia orice persoană care a fost victima unui accident rutier de pe teritoriul României.

Acţiunile companiei sunt reglementate conform noilor Legislaţii din domeniul asigurărilor obligatorii de răspundere civilă auto. Care susţin faptul că dacă aţi fost păgubit într-un accident rutier. Aveţi dreptul să primiţi o masina de inlocuire pentru întreaga perioadă a reparaţiilor pe cheltuiala asiguratorului părţii vinovate.

După ce au fost bine puse la punct detaliile legate de actele necesare puteti beneficiati de serviciul nostru.

Ulterior după ce a fost acceptată cerea, veţi primi o maşină similară cu a dumneavoastră în cel mai scurt timp.

Ne puteti gasi si pe Facebook!


0 Comments

Lasa un comentariu:

Ne gasesti rapid pe Whatsapp!
Buna ziua, as vrea o masina de schimb!