21 de oameni, inclusiv un bebeluș de patru luni și alți doi copii, au ajuns la spital după ce microbuzul de pe ruta Chișinău-Basarabeasca a fost lovit frontal de un VW Golf și s-a răsturnat în șanț. Tamponarea s-a produs lângă localitatea Fundul-Galbenei, din raionul Hâncești.

Accident microbuz

Potrivit unei postări pe FB a poliției, unul din copiii internați este în stare gravă, altul în stare mediu-gravă, iar al treilea în stare extrem de gravă. Poliția a pornit o anchetă. Acesta este al doilea accident rutier major petrecut în Republica Moldova în decurs de numai câteva zile. Luni, în capitală, ciocnirea unui automobil cu un troleibuz s-a soldat cu un mort și aproximativ 20 de răniți.

Numarul accidentelor creste de la an la an. In cazul in care ati fost lovit in trafic iar vina nu iti apartine, o noua lege este de partea ta!

Daca nu esti tu vinovatul, iar masina avariata este principalul tau mijloc de transport, echipa Masina Inlocuire Dauna iti ofera masina de schimb gratuit cat timp a ta este in service, cheltuielile fiind suportate de asiguratorul soferului vinovat!


0 Comments

Lasa un comentariu:

Ne gasesti rapid pe Whatsapp!
Buna ziua, as vrea o masina de schimb!