Accident auto pe RCA-ul vinovatului? Un accident auto aduce cu el o mașină avariată, timp pierdut, constatarea daunelor, stres… Iar dacă ești nevinovat, dar mașina ta a suferit pagube majore și trebuie reparată, în acest timp ai dreptul să conduci gratuit o mașină la schimb.

Așadar, în caz că te-ai ales cu pagube în urma unui accident rutier, poți apela cu încredere la o echipă formată din oameni ce au peste 10 ani de experiență în domeniul daunelor auto iar țelul lor principal este satisfacerea nevoilor clienților cu promptitudine și profesionalism oferind masina la schimb celor ce au nevoie.

accident auto pe rca-ul vinovatului

Ce este o mașină gratuită de înlocuit și care sunt condițiile pentru a obține una ?

Pe perioada necesară reparaților autovehiclului tău, în cazul în care este vorba de mai mult de câteva ore, vei putea conduce o mașină de schimb.
Totul va fi gratuit pentru tine, costurile fiind plătite de asiguratorul celui vinovat, atât timp cât este vorba de o asigurare RCA.
Procedeul este destul de simplu.

Accident auto pe RCA-ul vinovatului?


După constatarea daunelor și obținerea documentelor, trebuie să ne contactezi pentru a beneficia de mașină de schimb. Daca ai fost implicat intr-un accident beneficiezi de consultanță gratuita!
Apoi stabilești de comun acord locația unde primești masina de inlocuire și actele de închiriere.


Când reparațiile autoturimului personal au fost finalizate, poți înapoia autoturismul. Iar dacă mașina ta este declarată daună totală, imediat ce primești oferta de despăgubire înapoiezi mașina de schimb. Daca iti este de folos poti citi si: Masina de schimb?

accident auto


Proprietatea este inviolabilă, astfel nicio persoană nu poate fi lipsită de folosința bunului său. Deoarece în caz contrar ar însemna să se încalce însăși dreptul său de proprietate.


Mai exact, folosința, este posibilitatea pe care o are o persoană, în puterea unui drept, de a întrebuința un bun, are ca si drept premiză, condiția deținerii de către acea persoană, în stăpânire a bunului, pentru că, numai astfel putem vorbi de posibilitatea concretă de a se folosi de un bun determinat.


Acest lucru este valabil și în cazul unui autoturism.

Dacă ai fost implicat într-un accident în care autovehiculul tău a suportat pagube, dreptul tău este privat.

Pentru a evita acest lucru, există firmele de închiriere auto care oferă servicii de închiriere mașină de schimb daune.

Daca ti-a fost de folos acest articol lasa un like pe pagina de Facebook: Masina Inlocuire Dauna


0 Comments

Lasa un comentariu:

Ne gasesti rapid pe Whatsapp!
Buna ziua, as vrea o masina de schimb!