Aţi fost un şofer atent, dar de data aceasta se pare că norocul nu a fost de partea dumneavoastră şi cum s-ar zice aţi păţit-o! Fie că aţi provocat un accident rutier sau poate că sunteţi victima unui accident, cert este că indiferent de situaţie lucrurile nu stau bine deloc.

În condiţiile în care vă loviţi de astfel de situaţii pentru prima dată, emoţiile va copleşesc întrutotul, iar adrenalina este la cote maxime în astfel de momente şi cu siguranţă la momentul respectiv nici nu ştiţi ce trebuie să faceţi cu exactitate. În primul rând trebuie să reţineţi faptul că în cazul unui accident, aveți doua variante:

  • Completați împreună cu persoana responsabilă de accident formularul de constatare amiabilă;
  • Sau vă prezentați secţia de poliţie în termen de 24 de ore de la producerea accidentului.

Dacă sunteţi victima accidentului produs de un vehicul asigurat, trebuie să vă adresaţi asiguratorului care a emis poliţa de asigurare pentru vehiculul care a produs dauna. În cazul în care dauna a fost produsă de asigurat, acesta va informa asiguratorul propriu. Pentru deschiderea dosarului de dauna, trebuie să luaţi legătura cu unitatea asiguratorului respective, indiferent de locaţia unde a fost emisă poliţa acestuia.

Însă există şi situaţii în care cel care a provocat incidentul să nu fie asigurat, iar în acest caz, dacă aţi suferit un accident provocat de către un vehicul neasigurat, Biroul Asiguratorilor Auto din România sau asiguratorul la care aveţi o poliţă va suporta prejudiciile aferenye situației respective.

De asemenea, cu siguranţă veţi avea nevoie de o masina de schimb pe întreaga perioadă în care maşina dumneavoastră este la reparat. Astăzi, masinainlocuiredauna.ro este mereu la dispoziţia dumneavoastră şi vă oferă o maşină înlocuitoare, similară cu a dumneavoastră. Însă pentru a putea obţine o astfel de maşina trebuie în primul rând să respectaţi anumite proceduri pe care le vom detalia în cele ce urmează şi de asemenea să urmaţi anumiţi paşi.

Să vedem care sunt procedurile aferente pentru a putea obţine o maşină de schimb.

  • Aveți posibilitatea de a completa formularul online, sau puteți oricând suna la numărul de telefon afişat pe site;
  • Trebuie să aveți aprobarea cererii după primirea documentelor aferente;
  • Trebuie să predați maşina înlocuitoare;
  • Monitorizarea şi consultanţa este absolut necesară;
  • Trebuie sa preluați maşina dumneavoastră reparată. După cemaşina dumneavoastră a fost reparată, veți fi anunțați când trebuie să mergeţi să luaţi maşina, şi să o predaţi pe cea oferită de firmă, la acelaşi service, unde va fi preluată de către aceştia;
  • Ultimul pas este să recepţionați plata închirierii pentru maşina de înlocuire temporară.

0 Comments

Lasa un comentariu:

Ne gasesti rapid pe Whatsapp!
Buna ziua, as vrea o masina de schimb!
Powered by